سلامت بدن و طول عمر قسمت دوم

همان طور که ذکر شد ۱۸ تا ۱۹ درصد عسل طبیعی آب و مابقی مواد جامد است

که مجموعا از عسل یک ماده نیمه سیال و بسیار غلیظ می سازد .

بخش جامد عسل شامل دو قند گلوکز و فروکتوز به مقدار تقریبا مساوی است

و درصد جزئی از آن شامل سایر مواد غذایی ؛

از جمله سایر قندها ، پروتئین ها ، اسیدهای آمینه ، چربی ها ، مواد معدنی ، ویتامین ها ، آنزیم ها ، آنتی بیوتیک ها ، مواد ضداکسایش و غیره است .

بنابراین ، عسل با خواصی که قبلا برای آن به طور مشروح ذکر شد ،

علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن و قدرت انجام واکنش های ارزشمند در بدن ،

توسط آنتی بیوتیک هایش قادر به ایفای نقش به عنوان یک ماده ضدمیکروب است

که در یک جمع بندی می توانیم به آن لقب هم غذا هم دارو را بدهیم .

 عمر

بنابراین در گذشته ، کسانی که از عسل به عنوان یک غذایی روزمره استفاده می کردند ،

هم دچار سوء تغذیه نمی شدند و هم قادر به دفع برخی از تهاجمات میکروب های بیماری زا بودند

و به همین دلیل این افراد کمتر  مریض می شدند و پیوسته شاداب تر و پرانرژی تر از دیگران بودند

و به طور میانگین طول عمر بیشتری داشتند .

سلامت بدن و طول عمر قسمت دوم

به همین دلیل به کرات و در نوشته های مختلف ذکر شده است

که زنبورداران به علت مصرف روزمره عسل ، معمولا از بقیه افراد جامعه کمتر مریض می شوند

و طول عمر بیشتری داشته اند .

برخی از گیاهان یا موادی با منشاء گیاهی یا حیوانی نیز که از لحاظ محتوای موادغذایی مورد نیاز بدن غنی هستند ،

خاصه آن هایی که حاوی یک یا چند نوع آنتی بیوتیک هستند ،

در گذشته لقب اکسیر جوانی داشته اند .

اما علی رغم وجود تمامی اجزای ارزشمند غذایی و دارویی در آن مواد ، امروزه به آن ها لقب اکسیر جوانی داده نمی شود

و فقط می توان گفت که در گذشته چنین بوده است .

ادامه دارد


محصولات اورگانیک مواد ,غذایی ,گذشته ,بیوتیک ,آنتی ,سلامت ,آنتی بیوتیک ,اکسیر جوانی ,همین دلیل ,مورد نیاز ,مواد غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بی‌ در و پیکر تخفیف دونی beautycare withtheed دانلود همه چیز بازي سرنوشت معرفی و اموزش بورس