خصوصیات فیزیکی عسل

قابلیت جذب رطوبت هوا توسط عسل

عبارت است از توانایی جذب رطوبت هوا توسط یک ماده .

اصطلاح فوق معمولا به وسیله رطوبت نسبی هوا بیان می شود که ماده با آن در حالت تعادل قرار می گیرد ؛

یعنی ، نه رطوبت می گیرد و نه رطوبت از دست می دهد .

درجه واقعی قابلیت جذب رطوبت هوا توسط عسل به ترکیب  ویژه نمونه ، ترکیب قند و محتوای رطوبت عسل بستگی دارد .

اختلاف میان نمونه ها زیاد نیست ؛

عسل با ۴/۱۷ درصد رطوبت با هوایی که دارای ۵۸ درصد رطوبت نسبی است در تعادل قرار دارد .

چنین عسلی اگر در معرض هوایی با رطوبت بیشتر قرار گیرد ،

از چنان هوایی رطوبت جذب کرده و چنان چه در معرض هوای خشک تر با رطوبت نسبی کمتر از ۵۸ درصد قرار گیرد ،

آب از دست می دهد .

تغییر رطوبت تا زمانی که عسل حاوی مقدار رطوبتی معادل رطوبت محیط شود ، ادامه می یابد .

خصوصیات فیزیکی عسل

مارتین ملاحظه  کرد که لایه سطحی عسل به تندی رطوبت محیط را جذب می کند .

آب جذب شده آرام تر به اعماق ظرف نفوذ می کند . زمانی که عسل در معرض هوای خشک قرار گیرد .

خواص فیزیکی عسل

رطوبت را به طور آهسته تر از دست می دهد ، زیرا مثل پوست دارای سطح خشک نسبی است .

این سطح نازک همان طور که رطوبت را جذب می کند ،

میتواند به عوامل تخمیری اجازه ورود به درون عسل را بدهد و همان طور که رطوبت به درون عسل نفوذ می کند ،

به سرعت مستعد آلودگی سطحی می شود .

قابلیت جذب رطوبت هوا توسط عسل بیشتر از شربت ذرت یا شربت تبدیل شده است .

این قابلیت یک ویژگی خوب برای عسل محسوب می شود

و عسل با این خاصیت خود به انواع شیرینی های ساخته شده با عسل امتیاز تازه ماندن به مدت طولانی تر را می دهد .

از این خاصیت عسل برای ممانعت از خشک شدن بیش از حد محصولات تنباکو نیز استفاده شده است .


محصولات اورگانیک رطوبت ,گیرد ,نسبی ,قابلیت ,معرض ,هوایی ,قرار گیرد ,رطوبت نسبی ,خصوصیات فیزیکی ,رطوبت محیط ,معرض هوای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبسایت رسمی امید درب خودکار sevina چرت نویس تدریس خصوصی اول دبستان نغمه قفسه بندی هایپرمارکتی جنرال قفسه شهرکرد درس چکیده