عسل ارگانیک چیست ؟
عسل ارگانیک عسلی است که در تمامی مراحل تولید و فرآوری آن
از هیچ نوع ماده سمی و شیمیایی و آنتی بیوتیکی استفاده نشده باشد
یعنی زنبور دار از هیچ نوع ماده برای عمل آوری عسل به زنبوران نخورانده باشد
و حتی از آفت کشها و داروها هم برای مبارزه با بیماریهای احتمالی زنبوران در فرایند تولید استفاده نکرده باشد .
کندوی عسل ,ظروف شربت خوری کندو ,کادر و شان عسل ,و حتی موم داده شده نیز
به کندو باید سالم و فاقد مواد آلاینده و شیمیایی باشد.
عسل ارگانیک چیست ؟
متاسفانه امروزه استفاده از پلاستیک به جای چوب در صنعت زنبورداری رواج چشمگیری یافته
که خود این امر باعث تهدید و به چالش کشیدن سلامت عسلها و محصولات تولید شده می گردد.
عسلهایی که از این نوع کندوها و مواد بکار رفته از پلاستیک و مشابه آن تولید شده باشد هیچگاه ارگانیک نمیباشند.
ظروف نگهداری عسل نیز باید شیشه ای و تمیز و عاری از هر گونه آلودگی باشد
عسلهایی که در ظروف پلاستیکی نگهداری وبه میرسد ارگانیک نیستند
حتی اگر خود عسل ارگانیک تولید شده باشد.
عسل بعلت اسیدی بودن و پی اچ بالایش مواد شیمیای موجود در این ظروف را در خود حل میکند
و این باعث سمی شدن و غیر قابل استفاده شدن عسل می شود .
پس خود ظروف نگهدای عسل نیز در ارگانیک بودن آن دلالت دارد.
یکی دیگر از موارد ی که در ارگانیک بودن عسل نقش مهمی دارد محل نگهداری و استقرار زنبورستان می باشد.
محل نگهداری زنبورها باید در کوهستان باشد
و یا جایی باشد که بدور از سمپاشی و مزارع بوده و عسل تولیدی فاقد هر نوع دارو و سم باشد.
اصولا فاصله قانونی ۵ کیلومتر است
یعنی زنبورستان باید این حد فاصله را از باغها و دشتهایی که امکان سمپاشی وجود دارد را رعایت کند.
محصولات اورگانیک ارگانیک ,ظروف ,تولید ,نگهداری ,مواد ,استفاده ,ارگانیک چیست ,ارگانیک بودن منبع
درباره این سایت