عسل ارگانیک چیست ؟

عسل ارگانیک عسلی است که در تمامی مراحل تولید و فرآوری آن

از هیچ نوع ماده سمی و شیمیایی و آنتی بیوتیکی استفاده نشده باشد

یعنی زنبور دار از هیچ نوع ماده برای عمل آوری  عسل به زنبوران نخورانده باشد

و حتی از آفت کشها و داروها هم برای مبارزه با بیماریهای احتمالی زنبوران در فرایند تولید استفاده نکرده باشد .

کندوی عسل ,ظروف شربت خوری کندو ,کادر و شان عسل ,و حتی موم داده شده نیز

به کندو باید سالم و فاقد مواد آلاینده و شیمیایی باشد.

عسل ارگانیک چیست ؟

متاسفانه امروزه استفاده  از پلاستیک به جای چوب در صنعت زنبورداری رواج چشمگیری یافته

که خود این امر باعث تهدید و به چالش کشیدن سلامت عسلها و محصولات تولید شده می گردد.

عسلهایی که از این نوع کندوها و مواد بکار رفته از پلاستیک و مشابه آن تولید شده باشد هیچگاه ارگانیک نمیباشند.

ظروف نگهداری عسل نیز باید شیشه ای و تمیز و عاری از هر گونه آلودگی باشد

عسلهایی که در ظروف پلاستیکی نگهداری وبه میرسد ارگانیک نیستند

حتی اگر خود عسل ارگانیک تولید شده باشد.

عسل ارگانیک

عسل بعلت اسیدی بودن و پی اچ بالایش مواد شیمیای موجود در این ظروف را در خود حل میکند

و این باعث سمی شدن و غیر قابل استفاده شدن عسل می شود .

پس خود ظروف نگهدای عسل نیز در ارگانیک بودن آن دلالت دارد.

یکی دیگر از موارد ی که در ارگانیک بودن عسل نقش مهمی دارد محل نگهداری و استقرار زنبورستان می باشد.

محل نگهداری زنبورها باید در کوهستان باشد

و یا جایی باشد که بدور از سمپاشی و مزارع  بوده و عسل تولیدی فاقد هر نوع دارو و سم باشد.

اصولا فاصله قانونی ۵ کیلومتر است

یعنی زنبورستان باید این حد فاصله را از باغها و دشتهایی که امکان سمپاشی وجود دارد را رعایت کند.

 


محصولات اورگانیک ارگانیک ,ظروف ,تولید ,نگهداری ,مواد ,استفاده ,ارگانیک چیست ,ارگانیک بودن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

zahra آشپزی Markdsbi21 teren درنشان نوشته های یک جنس مذکر سفارش ساخت تابلو بالابری فیدخوان بلاگ پوستر وات چت | چت وات