هماهنگ سازی داده های مصرف ملی برای مقایسه بین المللی یک کار مهم اما چالش برانگیز است ، اما تا به امروز فقدان سیستم طبقه بندی مواد غذایی قابل مقایسه ای که شامل توصیف مواد غذایی در تایوان است وجود دارد. در سال 2015 ، اتحادیه اروپا برای ایمنی مواد غذایی (EFSA) سیستم طبقه بندی و توصیف مواد غذایی استاندارد استاندارد به نام FoodEx2 را منتشر کرد که ترکیبی انعطاف پذیر از طبقه بندی ها و توضیحات را ارائه می دهد. بر اساس FoodEx2 و یک مجموعه داده منحصر به فرد از مصرف روزانه مواد غذایی ارائه شده توسط بانک اطلاعات مواد غذایی تایوان ، این مطالعه با هدف ارائه سیستم طبقه بندی مواد غذایی هماهنگ ، توصیف مواد غذایی ترکیب شده (سیستم HFDFC) است که تمام جزئیات مفید گروه های غذایی را در ارزیابی های مواجهه با آن ثبت می کند. . سیستم HFDFC با توجه به شش جنبه مرتبط با ارزیابی ریسک شامل منابع غذایی ، فرآورده های فرآوری شده ، روش های پخت و پز ، تولید کنندگان (مارک) ، مواد افزودنی غذایی و غذاهای خاص ساخته شده است. سیستم HFDFC شامل 199 ماده غذایی در لیست اصلی و 131 غذا در فهرست گسترده است. این مطالعه همچنین شاخص خطر آکریلامید را که براساس سیستم HFDFC تخمین زده شده است با داده های زیر در بانک اطلاعات ملی مصرف مواد غذایی در تایوان (NFCDT) مقایسه کرده است. یافته ها حاکی از آن است که سیستم HFDFC اطلاعات مفیدی و مفیدی را ارائه می دهد که به کاربران کمک می کند تا به سرعت اطلاعات مربوط به مواد غذایی را با روشی هماهنگ و مشخصه تعصب تخمین بزنند. انتظار می رود که سیستم HFDFC مقایسه جهانی را در ارزیابی ریسک مواد غذایی تسهیل کند زیرا بر اساس EU Foodex2 ساخته شده است.

فرآوری مواد غذایی تبدیل مواد اولیه به مواد غذایی یا مواد غذایی یا ذرات مواد غذایی است. فرآوری مواد غذایی عمدتا بر اساس برداشت محصولات زراعی یا محصولات دندانی شده و غیره انجام می شود. پردازش مواد غذایی یک مجله گروه دسترسی آزاد OMICS است که به عنوان مجله پردازش و فناوری مواد غذایی نامگذاری شده است. هدف از این فناوری غذایی بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی و جلوگیری از زوال مواد غذایی است. فرآوری مواد غذایی با استفاده از فرایندهای مختلف ماشین آلات برای صنایع غذایی کاربرد دارد مواد غذایی مانند بهداشت ، راندمان انرژی ، کار ، اتوماسیون کارخانه - نان پالتی سازی روباتیک ، میکسرهای برشی در سطح بالا مواد غذایی را همزمان با افزایش قوام غذای آماده سریعتر و ارزانتر می کنند. کاهش میزان چربی در محصول نهایی با استفاده از پخت ، به این ترتیب پیشرفت های فن آوری باعث شده است تا تجهیزات پردازش به راحتی تمیز شوند و به یک غذای فرآوری شده بسیار ایمن منتهی می شوند. از این رو تمامی این تکنیک های پردازش در نشریات علمی به روز می شوند تا به اطلاعات مربوط به همه زمینه های مطالعاتی و دستیابی به دانش دوره علمی دسترسی پیدا کنند. OMICS International با مجله پردازش و فناوری مواد غذایی با بسیاری از این اطلاعات به روز شده در قالب نسخه های خطی که به صورت ماهیانه منتشر می شود ، سرو کار دارد.


مواد شیمیایی غذایی ,مواد ,سیستم ,اطلاعات ,hfdfc ,فرآوری ,مواد غذایی ,سیستم hfdfc ,طبقه بندی ,سیستم طبقه ,توصیف مواد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همدان 081 اینجا همه چی هست کجایی یارم پایگاه مقاومت بسیج شهید قره چال نقده آنلاین سیستم تاثیر اینستاگرام بر مشتری شخصی جهت انتشار Ads Site New شرکت مهندسی مهدیس آسانبر